Carrosserie

Verhelle & Rubias

04 / 257 54 63

info@carvr.be

acoat

eurogarant

sikkens

 

Deze site in uw favorieten zetten

 


Behoefte aan een vertaling van kwaliteit tegen een juiste prijs?

Met de vennootschap Tradivarius, geen enkele zorg!

De specialist voor al uw vertalingen en tolkopdrachten

www.tradivarius.be

Tradivarius - vertaalbureau - specialist van het Nederlands - Vertalen - Vertalingen


Kwaliteit

Eurogarant
Acoat Selected
ABS
Federauto
Febelcar
AIRC

 

Eurogarant

eurogarant2

 

 

 

 

Acoat Selected (Akzo Nobel - Sikkens)

 

Acoat

Vandaag vertegenwoordigen de 1200 carrosseriebedrijven Acoat selected, het grootste europees netwerk. Deze professionelen uit de branche bevestigen zich dag na dag op de markt door hun uitmuntende prestaties en de de kwaliteit van hun dienstverlening.

VEREENVOUDIGDE PROCEDURE
Bij het onthaal en bij de teruggave van uw voertuig blijft uw abs carrosseriebedrijf steeds luisterbereid.
In nauwe samenwerking met uw verzekeringsmaatschappij wordt alles in het werk gesteld om uw dossier op efficiënte wijze te behandelen. Met instemming van de meeste verzekeringsmaatschappijen hoeft u de schadevergoeding niet voor te schieten. De voorziene kosten worden rechtstreeks betaald in het kader van de garanties van uw contract.

MOBIEL BLIJVEN
Tijdens de reparaties stelt uw abs carrosseriebedrijf u een vervangwagen ter beschikking, die aan strenge eisen beantwoordt.

EEN UITSTEKENDE KWALITEIT
Als u uw auto aan een carrosseriebedrijf van abs toevertrouwt, hebt u de garantie dat de reparatie conform de knowhow en de specificaties van de constructeur werd uitgevoerd.

Opgeleid in de laatste werkmethoden en uitgerust met krachtige technische hulpmiddelen treedt uw carrosseriehersteller op als een echte specialist in alle automerken.

Hij besteedt de grootste zorg aan uw auto en zorgt gratis voor :
    - een reiniging van binnenkant en buitenkant
    - een controle van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen

LEVENSLANGE GARANTIE

U eist het allerbeste voor uw auto...

De carrosseriebedrijven  van abs selected bieden, samen met AKZO NOBEL Sikkens, een garantie op hun lakwerken  voor de levensduur van uw voertuig, zolang als het uw eigendom is.

Voor nog meer gemoedsrust wordt , de nieuwe bijdrage duurzaam beschermd tegen de belangrijkste onvolkomenheden : :kleine scheurtjes of ontstaan van vlekken .

Eenvoudig en snel...

 

ABS

 

abs

abs, uw partner in carrosserie die u nauw aan het hart ligt.

abs, auto body services, is een nationaal netwerk van 70 carrosseriebedrijven.
abs neemt de juridische vorm aan van een coöperatieve vennootschap en behoort toe tot de groep AKZO NOBEL en de individuele carrosseriebedrijven .


Als pionier onderscheidt abs zich door haar specifieke benadering van het carrosseriegebeuren en stelt aan haar klanten steeds de beste oplossingen voor om zowel reparatie als het beheer van schade te optimaliseren.

U kan zich steeds wenden tot abs voor een professionele herstelling van een voertuig maar evenzeer voor een globale aanpak van alle aspecten van schadebeheer. Alle abs partners zijn houder van het kwaliteitslabel Acoat selected.

 

 

FEDERAUTO

 

federauto

Kwaliteitslabel : FEDERAUTO Carrosserie Agréée

FEDERAUTO is de Confederatie van de Autohandel en –reparatie en van de Aanverwante Sectoren en groepeert 16 groeperingen die actief zijn in vijf verschillende sectoren.

FEDERAUTO Carrosserie vertegenwoordigt de carrosserieherstellers en koetswerkbouwers binnen FEDERAUTO . Het is haar opdracht om een zo optimaal mogelijk klimaat te scheppen voor de ondernemer in de branche. Tevens informeert zij haar leden op sociaal, juridisch, economisch en fiscaal vlak. Zij verdedigt zowel de individuele als collectieve belangen in de sector.

 

 

FEBELCAR

 

febelcar

FEBELCAR is de enige wettelijk erkende beroepsorganisatie voor de sector carrosserie. Het is haar opdracht een zo optimaal mogelijk klimaat te scheppen voor de ondernemer in de branche. Tevens informeert zij haar leden op sociaal, juridisch, economisch en fiscaal vlak. Zij verdedigt zowel de individuele als collectieve belangen in de sector.
Op internationaal niveau speelt FEBELCAR een actieve rol via de internationale herstellersfederatie (AIRC) waarvan het voorzitterschap in Belgische handen is. Hierdoor kan zij de juiste invloed uitoefenen bij het tot stand komen van Europese en internationale reglementeringen.

 

 

AIRC (Association internationale des Réparateurs en Carrosserie)

 

airc

De naam AIRC staat voor Association Internationale des Réparateurs en Carrosserie. Opgericht in 1970, is de AIRC de mondiale koepel van toonaangevende nationale ondernemersorganisaties op het gebied van autoschadeherstel. Samen vertegenwoordigen deze lidorganisaties meer dan 50.000 autoschadeherstelbedrijven in 14 landen.


Belangrijkste doelstellingen:

 


Carrosserie Verhelle & Rubias bvba - Chaussée Noël Ledouble, 80 4340 Awans - Tel : +32 4 257 54 63 - Fax +32 4 257 53 65 Email : info@carvr.be

Webmaster : cmattart@tradivarius.be - www.tradivarius.be - Links - certificatie xhtml1 - css